Over BMW M Club Nederland

Een BMW M is een bijzondere auto. Vanwege zijn uitstraling, zijn rijeigenschappen en zijn karakter. De passie voor deze auto’s delen wij in de BMW M Club Nederland. Tijdens ontmoetingen, uitjes, rijtrainingen, circuitritten en meetings met andere clubs en door onderlinge contacten.

We zijn een club voor en door leden. Daarom steunen en stimuleren we, naast de verschillende clubactiviteiten die vanuit de club worden georganiseerd, ook initiatieven van onze leden om het plezier dat we hebben met BMW M nog verder te vergroten en naar buiten toe uit te dragen.

Door onze gezamenlijke passie spreekt het voor zich dat in de BMW M Club een goede, vriendschappelijke sfeer heerst met respect en belangstelling voor elkaar en elkaars materieel.

Historie BMW M Club

In oktober 2016 is de BMW M Club Nederland opgericht, het begon met een vraag “Waarom heeft Nederland geen BMW M club?” Een van de oprichters stelde deze vraag op het forum van een BMW gerelateerde site. Vervolgens ging een ander direct over tot actie en werden facebook en domeinnaam snel door hem vastgelegd.

Een stel BMW M fanaten stak de hoofden bij elkaar en uit de vraag bleek de behoefte voor de BMW M club en de wil om die op te zetten bleek groot. Een vaste kern ging aan de slag en mensen sloten zich aan, een club vormde zich en uit die club volgde een bestuur. Niet iedereen kon zich in blijven zetten voor de club om verschillende redenen, de dank van de club aan hen is echter groot want zonder hen was er geen club geweest.

De eerste voorzitter heeft op 1 september 2017 aangegeven het stokje over te willen dragen en zijn voorzitterstaken op die dag beëindigd. De club is hem dankbaar voor zijn inzet, had hij zich niet afgevraagd “Waarom heeft Nederland geen BMW M club?” dan hadden we ons dat misschien nog steeds wel afgevraagd.

Samenstelling bestuur

Samenstelling bestuur zoals vastgesteld tijdens ALV 02-04-2023. Mocht je je als lid in willen zetten voor de club (bijvoorbeeld bij de organisatie van evenementen, ledenwerving etc.) geef dat vooral aan ons door via info@bmwmclub.nl

Pascal Gerrits

Voorzitter

Wouter Blom

Secretaris

René Kerkhoven

Penningmeester
Scroll naar boven