Over de club

Zoek in de website

Een BMW M is een bijzondere auto. Vanwege zijn uitstraling, zijn rijeigenschappen en zijn karakter. De passie voor deze auto’s delen wij in de BMW M Club Nederland. Tijdens ontmoetingen, uitjes, rijtrainingen, circuitritten en meetings met andere clubs en door onderlinge contacten.

We zijn een club voor en door leden. Daarom steunen en stimuleren we, naast de verschillende clubactiviteiten die vanuit de club worden georganiseerd, ook initiatieven van onze leden om het plezier dat we hebben met BMW M nog verder te vergroten en naar buiten toe uit te dragen.

Door onze gezamenlijke passie spreekt het voor zich dat in de BMW M Club een goede, vriendschappelijke sfeer heerst met respect en belangstelling voor elkaar en elkaars materieel.

Historie BMW M Club Nederland

In oktober 2016 is de BMW M Club Nederland opgericht, het begon met een vraag “Waarom heeft Nederland geen BMW M club?” Een van de oprichters stelde deze vraag op het forum van een BMW gerelateerde site. Vervolgens ging een ander direct over tot actie en werden facebook en domeinnaam snel door hem vastgelegd. Een stel BMW M fanaten stak de hoofden bij elkaar en uit de vraag bleek de behoefte voor de BMW M club en de wil om die op te zetten bleek groot. Een vaste kern ging aan de slag en mensen sloten zich aan, een club vormde zich en uit die club volgde een bestuur. Niet iedereen kon zich in blijven zetten voor de club om verschillende redenen, de dank van de club aan hen is echter groot want zonder hen was er geen club geweest. De eerste voorzitter Emirto Rienhart heeft op 1 september 2017 aangegeven het stokje over te willen dragen en zijn voorzitterstaken op die dag beëindigd. De club is hem dankbaar voor zijn inzet, had hij zich niet afgevraagd “Waarom heeft Nederland geen BMW M club?” dan hadden we ons dat misschien nog steeds wel afgevraagd. Verder is een woord van dank op zijn plaats voor Brian Klifman die veel werk heeft verzet in de beginfase en de eerste website heeft opgezet, dat hij niet bij de club zou gaan horen wist hij vooraf maar zijn belangeloos advies en inzet hebben de club wel de boost gegeven die heeft bijgedragen aan de succesvolle start.


Huidige bestuur BMW M Club Nederland
Functie  Naam E-Mail
Voorzitter Eric van Haag eric@bmwmclub.nl
IT Danny van den Berg danny@bmwmclub.nl
Bestuurslid Paul Groenendijk paul@bmwmclub.nl
Penningmeester Arjan Rodenburg arjan@bmwmclub.nl
Secretaris Nick Alberts nick@bmwmclub.nl


Mocht je je als lid in willen zetten voor de club (bijvoorbeeld bij de organisatie van evenementen, ledenwerving etc.) geef dat vooral aan ons door via info@bmwmclub.nl

 

Aanmelden BMW M Club Nederland

Om lid te worden van de BMW Club Nederland dien je een BMW M model in bezit te hebben. Over wat een BMW M is en wat niet kan verschil van inzicht bestaan. BMW M Club Nederland heeft met zorg en mede op basis van wat de BMW M Clubs in andere landen hanteren en adviezen van gecertificeerde BMW M dealers in Nederland de volgende auto's als toegestane BMW M modellen gedefinieerd.

De contributie voor het jaar 2019 bedraagt €50,- per lid

Verdere voordelen voor clubleden zijn kortingen bij onze partners van de BMW M Club Nederland. Daarbij wordt er jaarlijks meerdere activiteiten ondernomen welke voor een groot deel door de BMW M Club Nederland betaalt zal worden.

De contributie kan overgemaakt worden naar het rekeningnummer van de BMW M Club NL onder vermelding van zijn of haar naam: NL81 INGB 0007 5654 35

Leden

BMW M Club Nederland is een club waar de passie en liefde voor BMW M modellen voorop staat. Sinds de oprichting van de club hebben er al tientallen enthousiaste M-rijders zich aangemeld als ///M clublid. U beslist zelf of u deelneemt aan een activiteit of meeting, geen verplichtingen. Omdat er best veel werk komt kijken bij het draaiende houden van de BMW M Club Nederland kan je je ook aanmelden als vrijwilliger.

We willen een club zijn voor iedereen die zijn of haar passie en liefde voor BMW M modellen wilt delen met anderen.

Privacy

Alle vragen met betrekking tot privacy kan gemaild worden naar privacy@bmwmclub.nl
Downloaden Huishoudelijk Reglement

 

KVK Registratie

De BMW M Club Nederland is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 67178138.


De BMW M Club Nederland wordt gesteund door de BCNL/BMW.