M Power Test informatie

Het laatste evenement van het jaar zullen we onderzoeken of onze M’s nou echt zoveel vermogen hebben als we altijd vertellen. We gaan deze dag op de dyno bij een tuningbedrijf in het midden van het land om het vermogen te testen. Na dit bezoek gaan we een mooie route rijden en we sluiten de dag af met een hapje en een drankje in het midden van het land.

Onze events zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van BMW M Club Nederland. Leden ontvangen per e-mail de uitnodiging voor ieder event met hierin uitgebreide informatie en de ledenbijdrage voor dit event. Uw aanmelding is definitief bij opgave via de website.

Bij aanmelding gaat u een betalingsverplichting aan. Wij verzoeken de leden om bij aanmelding de bijdrage direct te voldoen. Bij eventuele afmelding kunnen wij in verband met financiële verplichtingen aan derden geen (volledige) restitutie bieden.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Meer informatie

Inschrijven

Bij inschrijving gaat u een betalingsverplichting aan. Inschrijving is definitief na betaling van de bijdrage. In verband met financiële verplichtingen aan derden kan geen of geen volledige restitutie worden geboden bij afmelding.
Scroll naar boven