M Drivers Tour – Ardennen informatie

Onze nieuwe M Drivers Tour was in 2023 een groot succes. Prachtige wegen hebben ons door de Eifel geleid en we hebben door het mooie landschap van de Moezel gereden. De komende tour zullen we weer in het zuiden van Nederland starten. We gaan mooie routes door de Ardennen rijden en zullen in een heerlijk hotel dineren en overnacht. Zondag zullen we weer terugrijden naar Nederland waar we het evenement afsluiten met een goede lunch.

Onze events zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van BMW M Club Nederland. Leden ontvangen per e-mail de uitnodiging voor ieder event met hierin uitgebreide informatie en de ledenbijdrage voor dit event. Uw aanmelding is definitief bij opgave via de website.

Bij aanmelding gaat u een betalingsverplichting aan. Wij verzoeken de leden om bij aanmelding de bijdrage direct te voldoen. Bij eventuele afmelding kunnen wij in verband met financiële verplichtingen aan derden geen (volledige) restitutie bieden.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Meer informatie

Inschrijven

Bij inschrijving gaat u een betalingsverplichting aan. Inschrijving is definitief na betaling van de bijdrage. In verband met financiële verplichtingen aan derden kan geen of geen volledige restitutie worden geboden bij afmelding.
Scroll naar boven