BMW M Club Drift Academy informatie

Dit event beginnen we met een kopje koffie en een tourrit. Na de rit stappen we uit in Lelystad, waar we de adrenaline naar een hoger niveau gaan tillen! Op de baan zullen we instructie krijgen en gaan ervaren hoe het is om te gaan driften met een auto van Driftsport, of natuurlijk met je eigen M!

Onze events zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van BMW M Club Nederland. Leden ontvangen per e-mail de uitnodiging voor ieder event met hierin uitgebreide informatie en de ledenbijdrage voor dit event. Uw aanmelding is definitief bij opgave via de website.

Bij aanmelding gaat u een betalingsverplichting aan. Wij verzoeken de leden om bij aanmelding de bijdrage direct te voldoen. Bij eventuele afmelding kunnen wij in verband met financiële verplichtingen aan derden geen (volledige) restitutie bieden.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Meer informatie

Inschrijven

Bij inschrijving gaat u een betalingsverplichting aan. Inschrijving is definitief na betaling van de bijdrage. In verband met financiële verplichtingen aan derden kan geen of geen volledige restitutie worden geboden bij afmelding.
Scroll naar boven