Cars & Coffee

Cars & Coffee

Zaterdag 1 juni was het dan zover. Het eerste echte zomerse Grote Treffen van de club dit jaar. De verwachtingen waren hoog gespannen, want het aantal aanmeldingen voor dit evenement liep in snel tempo op. Dat werd mede veroorzaakt door het bestuur, dat de leden enthousiast op de hoogte hield van de registraties, tevens aangemoedigd door Tim Kanters van M-Cartel. Eventuele twijfelaars werden zo alsnog over de streep getrokken om het streefgetal van 100 te bereiken. En dat lukte, bleek later. Ruimschoots zelfs: er kwamen maar liefst méér dan 110 BMW M’s naar het terrein van firma Gijsbertsen – de BMW en MINI specialist in Odijk, die ook klanten van ver daarbuiten vakkundig bedient.

Hun werkplaats en het grote parkeerterrein waren beschikbaar gesteld en gaven een goed inzicht in waartoe het garagebedrijf in staat is. Dat werd nog eens extra duidelijk door een aantal race-uitvoeringen van BMW’s dat werd voorbereid op de volgende wedstrijd, of die werden gerepareerd na wat opgelopen schade op een eerder verreden track. De technische sfeer werd gemoedelijk gemaakt door de prima “Kaffee und Kuchen” van M-Cartel en er was zelfs gedacht aan eventuele kinderen die waren meegereisd in de M van pappa of mamma.

Al met al was het een gezellig, ontspannen en informatief weerzien van leden, waarbij ook zeker veel nieuwe contacten werden gelegd tijdens de gepassioneerde gesprekken over de geliefde bolides en hun sublieme kwaliteiten. Uiteraard werd menig motorkap gelicht om de potentie van wat daaronder zit te tonen, vaak getooid met kunstwerkjes van glimmend chroom of hi-tech carbon. Ook werd zo nu en dan even een “sound-check” gedaan om elkaar nog eens te overtuigen dat het altijd toch harder of knallender kan.

Het was een geslaagd en inspirerend evenement, wij zien met z’n allen uit naar het volgende! Foto’s kunt u bekijken via onze social media kanalen.

Scroll naar boven