Zoek in de website

We mogen direct in het nieuwe jaar alweer een nieuwe sponsor/partner verwelkomen bij de BMW M Club Nederland. Thornhedge Carstorage is een luxe autohotel waar uitstekende service vanzelfsprekend is. Thornhedge is opgericht in 2017. De drijfveer voor het opzetten van het bedrijf is de oneindige passie voor auto's. Of het nu klassiekers, youngtimers, luxury cars of supercars zijn, het maakt niet uit. Thornhedge biedt de ideale service voor de autoliefhebber.


OVER THORNHEDGE B.V.

Thornhedge is opgericht in 2017. De drijfveer voor het opzetten van het bedrijf is de oneindige passie voor auto's. Of het nu klassiekers, youngtimers, luxury cars of supercars zijn, het maakt niet uit. Thornhedge biedt de ideale service voor de autoliefhebber. Tevens biedt Thornhedge de perfecte oplossing voor de investeerder die zijn auto voor een langere periode wil stallen.

WhatsApp Image 2018-01-17 at 14.22.10 (1).jpeg

Bent u in het bezit van een klassieker, luxury car of supercar en bent u op zoek naar een veilige en geïsoleerde opslag voor uw kostbare bezit dan kunt u terecht bij Thornhedge. Thornhedge is makkelijk en snel bereikbaar, centraal gelegen in Nederland, vlak aan de A2 ter hoogte van 's-Hertogenbosch. Thornhedge is een exclusief autohotel met een divers aanbod van service mogelijkheden.

TRANSPORT HAAL & BRENG SERVICE
Heeft u geen tijd om uw klassieker of supercar op te halen of wilt u deze laten afleveren op een specifiek adres, onze privéchauffeur rijdt door heel Nederland en Europa met uw auto in een afgesloten Racetransporter 6. Hij haalt uw auto op of brengt uw auto naar de door u gewenste locatie, de garage of op uw vakantiebestemming.

Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen. Tevens nodigen wij u graag uit om bij ons op locatie de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt u een goede indruk van onze diensten. Wilt u graag langskomen maak dan een afspraak door te bellen naar 0418-633832 of stuur een mail naar info@thornhedge.nl

WhatsApp Image 2018-01-17 at 14.19.04.jpeg