Kleine Europa tour informatie

In het weekend van 30 september zullen we een tour door België en Duitsland organiseren, met Zuid-Limburg als startpunt. Gedurende twee dagen zullen we prachtige wegen in de Ardennen en Eifel verkennen met uiteraard voldoende stops om ook voor de inwendige mens te zorgen. Zaterdag zullen we eind van de middag verzamelen bij een goed hotel om gezamenlijk van een diner te genieten en daarna bestaat uiteraard de mogelijkheid om tijdens een drankje verder te praten over de belevenissen van die dag.

Zondag zullen we wederom een prachtige route uitzetten naar het eindpunt, wat ons iets hoger brengt, over de grens weer in Zuidoost Nederland. Zondag zullen we ook nog gezamenlijk lunchen.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is vroeg in Zuid-Limburg aanwezig te zijn zaterdag, zullen we een hotel adviseren waar vrijdagavond al de mogelijkheid is een voorovernachting te boeken. Het is al mogelijk om je interesse in de Kleine Europatour kenbaar te maken, zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen!

IMG_2013
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Meer informatie

Voorovernachting incl ontbijt in Zuid-Limburg ja/nee

Inschrijven

Inschrijving is definitief na betaling bijdrage
Scroll naar boven