Zoek in de website

images/bmwm5-2019.jpg

eifel 4

Club Nieuws

Verslagen, nieuws en foto's van en over de BMW M club of van de afgelopen evementen.

Lees meer

onemoretime 14

Leden gespot

In leden gespot vertellen leden van de BMW M Club zijn of haar verhaal over hun eigen BMW M.

Lees meer

110318 26

Lid worden?

Lid worden van BMW M Club Nederland? Schrijf je snel in, en word lid van deze unieke club.

Lees meer

eifel 20

Agenda

Bekijk de volledige agenda van de BMW M club in 2019 en neem deel aan een van de evementen.

Lees meer

bmwmclub infohomepage

poster 07042019 2 inschrijvingposter 29 06 2019

CLUB NIEUWS

 • Noordelijke Nederlanden Meeting

  In tegenstelling tot de voorgaande meeting, was de weersvoorspelling voor de zondag van de Noordelijke Nederlanden meeting helemaal top: 18 graden en geen bewolking. Zo zien we het graag. Dit keer vindt de Noordelijke Nederlanden meeting plaats in Noord-Holland. Er is ook vandaag weer een gevarieerd scala aan M-modellen, in totaal waren er 11 stuks aanwezig, maar de E46 was met 4 stuks het beste vertegenwoordigd.

  Lees meer...  
 • Voorstellen Premio Peter De Groot

  Premio Banden + Autoservice Peter de Groot, al 17 jaar één van de bandenspecialisten voor de Hoeksche Waard en omstreken, gaat nog breder inzetten op service. Aan de Rembrandtstraat 6 in Oud-Beijerland is een tweede vestiging geopend. Een unieke vestiging met een geheel eigen beleving. In de werkplaats wordt uiteraard dezelfde service verleend als in de reeds bestaande vestiging, welke prominent aanwezig is op het bedrijventerrein De Hoogerwerf aan de Donkervoortlaan 2 te Oud-Beijerland.

  Lees meer...  

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

BLOG

 • Alweer een 30 Jahre?

  Dertig jaar geleden bracht BMW M GmbH de eerste cabrio-versie van de potente BMW M3 op de markt. Ter ere van dit heugelijke jubileum verschijnt deze zomer een zeer exclusieve en gelimiteerde versie van de BMW M4 Cabrio onder de naam BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre. Een van de twee speciale editie's is voorzien van de unieke kleur Mandarin II uni, die refereert aan de kleur Dakar Yellow.

  Lees meer...  
 • Rijtest BMW M4 CS

  Voor iedereen die een ‘standaard’ M4 niet hardcore genoeg vindt, maar het geld niet heeft voor een M4 GTS. Of voor ouders die hun kinderen niet willen verkopen vanwege immorele bezwaren en dus nog een achterbank nodig hebben – de M4 CS is het antwoord. Deze uitvoering is gelimiteerd, lichter, stoerder en sneller! Een auto die eigenlijk is bedoeld voor het circuit, maar ook nog eens bovengemiddeld presteert op de openbare weg.  

  Lees meer...