Zoek in de website

Automiddag De Beele

Op 28 september gaat de automiddag De Beele plaatsvinden, een bijzonder evenement waarbij we aansluiten bij vele andere autoliefhebbers om jongens en meiden die het even nodig hebben een leuke dag te bezorgen. De Tourrit van De Beele is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt voor de kinderen en jongvolwassenen van Pluryn. De Tourrit is mogelijk dankzij de medewerking van vele bedrijven en particulieren die in het bezit zijn van bijzondere auto's. Voor de editie 2019 zullen de leden van de BMW M Club Nederland hier hun steentje aan bijdragen.

Voor wie is meedoen aan dit evenement extra belangrijk?

We gaan die dag een hele leuke tourrit maken met heel veel andere autoliefhebbers, maar nog belangrijker we gaan kinderen met ons mee laten rijden die dat heel erg nodig hebben.

De jongeren en (jong)volwassenen die op een van de locaties van Pluryn geholpen worden om hun leven op de rit te krijgen verdienen een leuke automiddag en daaraan wil de BMW M Club Nederland natuurlijk graag meewerken!

De video rechts geeft een prachtige sfeerimpressie van de Tourrit 2018.

Vorig jaar hebben de deelnemende leden een leuk bedrag verzameld waarna de BMW M Club Nederland 300 Euro heeft kunnen doneren, dit bedrag is door Pluryn gebruikt als bijdrage aan het Cruyff Court op de locatie van Pluryn in Voorst.

Het definitieve programma van deze dag zullen wij zo snel mogelijk te delen met jullie.

Eigen bijdrage: De eigen vrijwillige bijdrage voor deze dag zouden wij willen voorstellen op minimaal €10,00 voor de deelnemers namens de BMW M Club, meer mag altijd natuurlijk. Het bedrag wat we die dag ophalen willen we wederom ten gunste laten komen van de organisatie van deze unieke jaarlijks terugkerende rit. Alles op deze dag is namelijk inbegrepen voor rijders en kinderen, inclusief snacks en drankjes onderweg, als club willen we daar graag een bijdrage aan leveren en naast het ter beschikking stellen van onze bijrijdersstoel voor die middag ook graag een kleine duit in het zakje doen.Met de Tourrit doen ze een waanzinnige ervaring op, die niemand hen meer afpakt.” Inschrijving Automiddag De Beele

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com