BMW M Club Europatour

Zoek in de website

Dit jaar zullen we via België de kust van Frankrijk gaan verkennen, en waar we dan onder andere niet omheen kunnen zijn de herinneringen aan zowel de eerste als de tweede wereldoorlog. In België zullen we stilstaan bij de wereldoorlog die tussen 1914 en 1918 plaatsvond, de slagvelden bezoeken en een indruk krijgen van de impact die deze oorlog had op dit land. In Frankrijk zullen we de stranden gaan bekijken die een hoofdrol hadden aan het einde van de tweede wereldoorlog die Europa tussen 1939 en 1945 in zijn greep had, we zullen met eigen ogen gaan zien hoe de bevrijding van Europa destijds is aangevangen.

Uiteraard zullen we veel meer gaan bekijken, want we doen een prachtig stukje Europa aan. We verblijven zoals inmiddels gebruikelijk in mooie hotels en er zal uitstekend voor de inwendige mens gezorgd gaan worden. Het exacte programma zullen we met zorg uit gaan werken.

Voor dit evenement is een bijdrage van toepassing van € 1.900,00* per auto met 2 personen (obv 2 persoonskamer), of € 1.300,00 per persoon (obv 1 persoonskamer). In het bedrag is begrepen, alle hotelkosten (4x), de ontvangst op de verzamellocatie, alle ontbijt, lunch en avondeten, drankjes in de bar, entreegelden, kosten dagprogramma, etc, etc. Kortom alles exclusief brandstof, bekeuringen en andere persoonlijke zaken is in begrepen. 

Bij inschrijving voor dit evenement moet een aanbetaling voor een bedrag van € 100,00 per omgaande als reserveringskosten worden betaald. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van het evenement moet de tweede termijn voor het restantbedrag betaald zijn.

europatour2019 poster min 

Inschrijving Europa Tour

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com