I ///M Drifting

Zoek in de website

Omdat het evenement in 2018 zo goed werd ontvangen bij de deelnemende leden mocht deze in 2019 niet ontbreken op de agenda. Daarom voor alle liefhebbers ook in 2019 weer: I ///M Drifting! Wanneer je je ///M wilt leren beheersen als een driftking, of wanneer je gewoon een superleuke actieve dag wil hebben op een afgesloten baan met een professionele instructeur, moet je aanwezig zijn bij deze dag. We gaan richting Lelystad om daar op het RDW testcentrum een fantastische dag te beleven. Na een instructie en veiligheidsbriefing zullen we starten met het leren van de uitwijk proef en kennis maken met onderstuur/overstuur op een gladde ondergrond. Vervolgens gaan we op de kombaan rijden en met hoge snelheid remproeven uitvoeren. Als we dat allemaal beheersen gaan we starten met de basis drift oefeningen en aansluitend parcours driften. Aan het einde van de dag beheers je je voertuig als nooit tevoren!

*De kosten voor deze dag bedragen ongeveer € 385 pp incl BTW voor leden en € 400,00 voor introducees**, het evenement zal net als vorig jaar doorgang vinden vanaf 20 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 25. Er zal deels met eigen auto’s (de ongevaarlijke delen) en deels met speciale driftauto’s gereden worden. Bij de kosten is alles inbegrepen; instructeur en begeleiding, gebruik driftauto’s, lunch, drinken etc.

**Introducee: Introducees zijn van harte welkom, dit houdt wel in dat deelnemers met een introducee om-en-om rijden tijdens de oefeningen met eigen auto (bedenk daarbij of het wenselijk is dat uw introducee in uw auto rijdt en dat dit verder ten koste van uw eigen netto rijtijd zal gaan). Het is ook mogelijk dat uw introducee een eigen auto (BMW M niet strikt noodzakelijk) meeneemt wanneer om-en-om rijden niet wenselijk is.

***Annulering: Er is voor dit evenement een minimaal aantal van 20 deelnemers noodzakelijk, onze club moet de locatie, instructeur etc voor de hele dag huren bij minder deelnemers is de prijs simpelweg te hoog. We kunnen deze dag tot half april annuleren, bij een te laag aantal deelnemers heeft de BMW M Club het recht de dag te annuleren, uiteraard krijgen deelnemers die op dat moment reeds een aanbetaling of hun volledige inschrijfgeld hebben voldaan een volledige restitutie. Het maximale aantal deelnemers is 25 personen en we zullen op volgorde van inschrijving én betalen inschrijfgeld selecteren bij eventueel meer inschrijvingen

 

driften2019 poster min

Inschrijving I ///M Drifting

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com