Zoek in de website

One ///More Time 2019

Het einde van het jaar is weer in het zicht, een reeks evenementen hebben we gehad in 2019 waarvan een fantastische puzzelrit nog vers in het geheugen zit. Het zit er bijna op maar we willen dit jaar nog een keer groots uitpakken. Kom daarom allemaal op 14 december naar het allerlaatste evenement van dit jaar: one ///More time 2019.

We starten de dag rond 12:00 uur bij AutoPitch in Schijndel. Hier krijgen we een lichte lunch aangeboden door onze gastheer en kunnen we ons vergapen aan een geweldige collectie BMW’s. Waar vindt je op 1 locatie onder andere meer dan een dozijn BMW Z8, een BMW 507 en een BMW M1 samen? Het bijzondere verhaal van de “barnfind” BMW M1 is jullie misschien niet ontgaan maar hier is hij daadwerkelijk te bewonderen en als het een beetje meezit zal onze gastheer nog (een deel van) de tour meerijden ook!

Na het bezoek aan AutoPitch beginnen we rond 14:00 uur met een leuke tourrit om uiteindelijk de dag af te sluiten met een diner. We willen het diner optioneel houden en het is zelfs mogelijk dat partners eventueel pas tijdens het diner aanschuiven. We hebben voor de liefhebbers een geweldige ruimte in een slot Loevestein gereserveerd, sowieso zal de tourrit eindigen bij het kasteel en garantie voor een heerlijk diner kunnen we geven, we raden het dus iedereen aan wel te komen.

De kosten voor het dagprogramma zijn € 10.00 per persoon. Zowel voor leden als voor een introducee. Wij hopen dat je zowel het dag- als ook het avondprogramma wilt bijwonen want dat is natuurlijk het meest gezellige, je moet er echter wel snel bij zijn want voor het avondprogramma hebben we ruimte voor 20 personen en vol=vol! De kosten voor het hele programma bedragen totaal € 72.50 per persoon (€ 145,00 voor twee personen all incl.). Bij deelname aan alleen het dagprogramma (lunch, tourrit met einde bij Slot Loevestein) bedragen de kosten € 10.00 per persoon (€ 20,00 voor twee personen).

Aanmelden voor het avondprogramma kan tot 29 november 16:00 uur en vol=vol, tot 13 december kun je je opgeven voor het dagprogramma en daar is geen limiet aan de hoeveelheid inschrijvers.


LET OP: Bij het aanmelden kan je aangeven of je wilt deelnemen aan het dagprogramma (AutoPitch en rondrit) of het volledige programma (AutoPitch en rondrit, diner op het kasteel). 

Inschrijving One ///More Time 2019

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

*Door deel te nemen aan dit evenement, verklaart u mede namens de door u meegebrachte personen geheel voor eigen risico deel te nemen, en vrijwaart de organisatie en de overige deelnemers voor elke vorm van schade jegens hem/haar zelf en derden. BMW M Club Nederland kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.