Zoek in de website

Afgelopen zondag 11 maart heeft het eerste echte BMW-evenement van dit jaar in Kerkdriel plaats gevonden. Dit keer geen tourrit door De Veluwe of Eifel, maar de andere kant van de medaille. Iets waar we allemaal me te maken hebben het schoon houden van je BMW. Op locatie bij onze sponsor Thornhedge heeft sponsor Wax’M de leden van de BMW M club laten zien hoe je je BMW professioneel schoon kan krijgen en zo houden. Ook sponsor Autoschade Van Duin was aanwezig met hun BMW M3 E92 racer (waar overigens een prachtige uiteenzetting van de bouw op ons forum terug te lezen is). Alle ingrediënten waren zondag aanwezig voor een leuk auto evenement.

Omdat Wax'M graag hun kunsten willen laten zien aan de BMW M Club zijn er vier auto's van de leden uitgekozen voor een uitgebreide demonstratie. Van wassen tot polijsten en van ruiten tot interieur werd een demo gegeven. De voor de demo’s uitverkoren leden mochten zich al om 11.00 uur melden in Kerkdriel om zo de medewerkers van Wax'M alle tijd te geven om zich voor te bereiden voordat de andere leden zouden arriveren. Alle vier de leden zijn keurig op tijd bij Thornhedge en parkeren de BMW ‘s op de aangegeven locatie.

Rond 12.00 uur druppelen ook de andere leden binnen. Er zijn inmiddels bekende gezichten binnen de club maar gelukkig ook weer enkele nieuwe gezichten te vinden vandaag. De BMW M Club heeft inmiddels al bijna 100 leden, en het leuke is dat enkele nieuwe leden zich vandaag laten zien. Alle modellen BMW ‘s zijn vandaag aanwezig, van een Z3M roadster tot een X5M, en van een M135i tot een M6. Voordat werd begonnen met de demo's konden de leden nog even genieten van een heerlijk broodje en drankje dat verzorgd is door de plaatselijke kwalitaria ‘t Spotje.

Nadat iedereen heeft genoten van de lunch verspreiden de leden zich over de verschillende demo’s. Vooral het autowassen en polijsten krijgen veel aandacht, maar ook het met stoom reinigen van het interieur wordt door de leden op de voet gevolgd, hopelijk resulteert dit straks in hele schone BMW ’s tijdens de volgende evenement, die dan weer op de gevoelige plaat kunnen worden vastgelegd. De leden krijgen uitgebreid de kans om de demo’s goed te bekijken en maken flink gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan Wax’M.

Na enkele uren lopen de demo’s teneinde en mag het resultaat er zijn, het is even na 15 uur en de leden hebben veel op gestoken. De leden die hun BMW hebben toevertrouwd aan Wax’M zijn erg te spreken over de geleverde kwaliteit. Het zonnetje schijnt dan ook al inmiddels een tijdje, dus ze kunnen dan ook met een gerust hart naar huis zonder dat de auto weer heel vies zal worden.

Voordat de leden naar huis gaan heeft Wax’M nog een aardigheidje voor hen. Alle leden krijgen een goodiebag met handige spulletjes mee naar huis, die uiteraard gebruikt kunnen worden voor het opfrissen en onderhouden van je auto. Een aantal leden verwennen zichzelf nog met wat extra spullen van Wax’M, en er worden zelfs afspraken gemaakt voor het aanbrengen van keramische coatings. Na een leuke, gezellige en ook nog leerzame dag keert iedereen uiteindelijk tevreden huiswaarts.

De BMW M Club Nederland wil Thornhedge bedanken voor het beschikbaar stellen van haar locatie voor dit evenement, en ook de prachtige Ferrari die te bewonderen was. Ook Autoschade Van Duin willen we hartelijk bedanken, leuk dat jullie wederom aanwezig waren met de racer.

In het bijzonder danken we Wax’M voor hun bijdrage aan dit evenement, het werd door jullie inzet een groot succes. De demo’s werden goed ontvangen door de leden en de aandacht die besteed wordt aan een auto, is van hoge kwaliteit waar zeker nog veel leden gebruik van zullen gaan maken. Mochten leden naar aanleiding van de demo’s verdere informatie wensen of een afspraak willen maken bij Wax’M dan kan er contact opgenomen worden met Sander Wagner via info@waxm.nl de BMW M Club Nederland kan jullie onze nieuwste sponsor van harte aanbevelen.